Daisy fotografeert lef, humor en liefde voor groen

Ruim vier jaar geleden startte Henk hoveniersbedrijf Henk Hark. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de regio van Nijkerk en plantte hij in vele tuinen letterlijk zijn ‘plantenkaartje’. Ondertussen heeft hij een team om zich heen verzameld die hem versterken op allerlei vlakken. Daarom werd het tijd voor een update van de website met o.a. nieuwe foto’s om zijn klanten ook kennis te laten maken met deze mensen. Hij kwam in contact met Daisy, die deze mooie foto’s gemaakt heeft.

 

 

Daisy: ‘In december heb ik Henk en zijn team gefotografeerd in hun werkkleding, op een manier die past bij waar zijn bedrijf voor staat: lef, humor en liefde voor groen. Ik heb ervan genoten!

Wat ik zo leuk vond aan deze opdracht is dat ik Henk en zijn team op een informele manier fotografeerde waardoor ze heel natuurlijk op de foto’s staan. Daarnaast komt de onderlinge dynamiek goed naar voren en daar word je door de foto’s heen heel blij van. Ik hou ervan om een bedrijf te fotograferen dat hele andere dingen doet dan ik. Dat dwingt me creatief te denken en mensen van een heel andere branche toch weer door mijn ogen vast te leggen. En samenwerken met andere ondernemende mensen is sowieso heel inspirerend.’

Wat ik zo leuk vond aan deze opdracht is dat ik Henk en zijn team op een informele manier fotografeerde waardoor ze heel natuurlijk op de foto’s staan.

Wil jij jouw bedrijf ook letterlijk zichtbaarder maken en ben je benieuwd wat Daisy voor jou kan betekenen? Neem contact met haar op via info@daisyranoe.com of 06 11 81 03 69 en wellicht heeft ze jou en je team binnenkort voor haar lens!

Voor meer van haar werk (nog veel meer dan alleen fotografie), check www.daisyranoe.com.