Wie is Henk?

Henk Hark heeft liefde voor de natuur en oog voor detail

Natuurlijk bij Henk Hark!

Leuk dat je dit leest! Mijn naam is Henk Post. Al van jongs af aan vind ik de natuur interessant. Elk seizoen lijkt weer nieuw en ik blijf mij keer op keer verwonderen. De natuur heeft zijn eigen kracht. Het geeft inspiratie en rust om daarin aanwezig te zijn. Door mijn liefde voor de natuur heb ik gekozen voor een opleiding tot hovenier, waar ik veel kennis en inzichten heb gekregen. Na mijn opleiding besloot ik een bakfiets te kopen en met dit vervoersmiddel op een natuurlijke wijze van tuin naar tuin te rijden om daar mijn werkzaamheden te verrichten. Sinds kort heb ik om praktische redenen ook een bus gekocht. Deze gebruik ik als het niet lukt met mijn fiets. Tijd om te genieten van je tuin? Maak vrijblijvend een afspraak en ik fiets even langs!

Henk fietst graag even langs voor advies, inspiratie of om kennis te maken!