Fleur fotografeert voor Henk Hark

Hoi! Ik ben Fleur en ik ben fotograaf. Ik fotografeer vooral huwelijken, maar ook baby’s, families, feesten en natuurlijk tuinen! Samen met mijn 2 puberzonen woon ik in Baarn, lekker dicht bij het bos.

Met heel veel plezier (en lol) heb ik voor Henk enkele van zijn mooiste tuinen gefotografeerd. Tijdens die dagen ging ik de door Henk gemaakte tuinen steeds meer herkennen, van die typische dingetjes die hij in elke tuin terugbrengt. Zelf ben ik natuurlijk ook de trotse eigenaar van een echte Henk Hark tuin. Zijn specifieke kenmerken herken ik inmiddels uit duizenden. Wat me vooral echt opviel was de band en de vertrouwdheid die Henk met al zijn klanten heeft. Op zijn Instagram vind je veel van onze samenwerking terug.

Naast tuinen dus ook huwelijken! Elk huwelijk is leuk, spannend en altijd weer heerlijk om te fotograferen. Je bent erbij op de allermooiste dag, op de intiemste momenten. Natuurlijk bij het ja-woord, de ringen en de kus maar ook bij emotionele speeches, zingende tantes, bijzondere geluksmomentjes of dat oma er nog bij is. Ik vind dat mooi om vast te leggen. Ik hou erg van details; een pareltje op de taart, een speciaal borduursel op een jurk of de geborduurde initialen in een jasje. Dat leg ik vast. Ik ben er de hele dag bij, maar het mooiste is als ik later hoor: hoe heb je daar ooit foto’s van gemaakt, we hebben je helemaal niet gezien?! Dan is het gelukt!

Ik ben dol op de bossen en velden, lavendel, grashalmen, wilde bloemen. In mijn foto’s ben ik ook altijd op zoek naar een botanisch tintje. Bewust of onbewust geven ze de stijl van het bruidspaar weer.

Ga je toevallig trouwen? Of zoek je ergens anders een fotograaf voor? Kijk dan even hier!

Groet,
Fleur van Schellen

Fleur Josephine Fotografie