Henk zoekt fulltime leerling / hovenier

Hé jij, buitenmens!
Passie voor groen?

Henk creëert en onderhoudt dagelijks mooie tuinen en is op zoek naar een (leerling) hovenier. Iemand met liefde voor groen, wil leren door te werken en/of meer ervaring wil opdoen. Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere tuin – Henk werkt met passie en plezier!

Wie zoekt Henk?
Een teamplayer die graag samen met Henk op pad gaat, met maar één doel: dat de klant kan genieten van zijn tuin. Henk helpt je graag op weg en neemt je mee in zijn creatieve proces, planning, kennis over planten en bloemen en werkwijze. Met veel plezier gaan jullie samen aan de slag en toveren jullie tuinen om tot een groene droomtuin naar de wensen van de klant. Tijdens de projecten heb je alle ruimte om je kennis in de praktijk te brengen, de kneepjes van het vak te leren én krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werk te gaan.

Wie is Henk?
Henk is gespecialiseerd in onderhoud, beplanting en ontwerp. Hij heeft passie voor groen en oog voor detail. Duurzaamheid is een belangrijk aspect in zijn dagelijks werk en gaat graag de uitdaging aan om materialen te hergebruiken. Hij is niet bang om een uitdaging aan te gaan. Dit is juist zijn motivatie! Hierin toont hij lef en creativiteit. Zijn, soms eigenwijze, inbreng levert vaak een uniek resultaat op.

Henk beter leren kennen? Klik dan hier.

Wij zijn op zoek naar een fulltime leerling hovenier of hovenier die…

 

Wat biedt Henk jou?

 

Solliciteren?

Heb je tot hier met interesse gelezen? Dan ben je vast geïnteresseerd! Stuur mij een bericht via Instagram of WhatsApp (06 480 186 88), dan kunnen we kennismaken!

Ik kijk er al naar uit.

 

Groeten,
Henk