Henk Hark staat in de krant!

AD, 29-01-17

Henk Hark, de fietsende hovenier van Nijkerk!

Met zijn bakfiets gaat Henk Hark (24) van tuin naar tuin. Wie? Henk Hark, de fietsende hovenier van Nijkerk! ,,Eén met de natuur? Ja, zo kun je het wel noemen.”

‘Het is een pakkende naam, een beetje tegendraads ook. Weet je wat mooi is? Ik ben als hovenier natuurlijk méér dan Henk Hark.’

Henk Hark heet in het echt Henk Post. Toen hij een naam zocht voor zijn hoveniersbedrijf was daar die ingeving van één van zijn broers, Kees. Henk kwam naar beneden, hoorde de suggestie aan en lachte het weg. Maar de lach bleef en toen ging het snel in het hoofd van Henk. ,,Ik liep weer naar boven en heb samen met Kees gelijk de domeinnaam henkhark.nl vastgelegd.”

Een gouden zet. Zijn bekendheid als de fietsende hovenier groeit in Nijkerk en omgeving, niet in de laatste plaats dankzij zijn bedrijfsnaam én zijn bakfiets vol tuingerei, die het plaatje compleet maakt. ,,Het is een pakkende naam, een beetje tegendraads ook. Weet je wat mooi is? Ik ben als hovenier natuurlijk méér dan Henk Hark. Ik loop niet alleen te schoffelen en te harken, maar ontwerp complete tuinen die passen bij de klant. Mijn naam triggert me om nog beter mijn best te doen. Ik geef ook les aan de zondagsschool. De leerlingen noemen me ook al Henk Hark. Vind ik leuk. Veel leuker dan toen ik drie maanden op Kos werkte en iedereen me Guus Meeuwis noemde vanwege mijn langere haar destijds en de donkere bril die ik droeg. Door dronkenmansogen bezien leek ik daar blijkbaar op…”

‘Het is een cliché, maar de tuin is het verlengstuk van je woonkamer.’

Openbaring 
Henk koesterde op jonge leeftijd al een… Lees hier het hele nieuwsbericht.
Wil je graag meer informatie over Henk Hark? Vraag hier dan vrijblijvend het gratis informatiepakket aan!